Συχνές ερωτήσεις

Η αλήθεια είναι πως όλα τα στρώματα χρειάζονται γύρισμα, περιστροφή ή και τα δύο. Τα στρώματα διπλής όψης χρειάζονται γύρισμα και περιστροφή τουλάχιστον 3 με 4 φορές το χρόνο. Τα στρώμα μονής όψης χρειάζονται μόνο περιστροφή. Έτσι επιτυγχάνεται η επιμήκυνση της ζωής το στρώματος, η ανανέωση και το “στρώσιμο” των υλικών.

Η αλήθεια είναι πως έχετε 95% πιθανότητες ότι θα επιλέξετε το σωστό στρώμα για εσάς δοκιμάζοντας το στην στάση που προτιμάτε στον ύπνο. Θα στριφογυρίσετε, θα ξαπλώσετε και θα σηκωθείτε και θα ξαπλώσετε ξανά μέχρι να βεβαιωθείτε πως το στρώμα που δοκιμάζετε τελικά σας αρέσει και είναι εκείνο που θα σας ξεκουράζει τα επόμενα χρόνια. 5 με 10 λεπτά είναι ένας αρκετά ασφαλής χρόνος για να βρείτε εκείνο που σας αρέσει.

Ο σωματότυπος μας παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή στρώματος γι’ αυτό πάντα δοκιμάζουμε το στρώμα πριν προχωρήσουμε στην αγορά του.

Με ένα μεταλλικό μέτρο (οπωσδήποτε όχι μεζούρα ραπτικής) θα πρέπει να μετρήσετε το εσωτερικό του κρεβατιού σε πλάτος και μήκος. Δεν μετράμε το παλιό στρώμα γιατί η μέτρηση δεν θα είναι αντικειμενική. Σημαντικό: Να είστε προσεκτικοί κατά τη μέτρηση διότι σε περίπτωση λάθους το στρώμα δεν επιστρέφεται ή αντικαθίσταται και θα πρέπει να γίνει εκ νέου παραγγελία.

Όλα μας τα στρώματα παράγονται ανά εκατοστό σε πλάτος και μήκος ( Για παράδειγμα μπορείτε να παραγγείλετε ένα στρώμα 143Χ188).

Το ιδανικό είναι ένα στρώμα μέτριας σκληρότητας. Την τελική επιλογή όμως την κάνει το σώμα μας δοκιμάζοντας ένα στρώμα.

Η αλλαγή του στρώματος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Το ιδανικό είναι κάθε 8-10 χρόνια και να μην ξεπερνάει τα 12.

Μην ανησυχείτε καθόλου. Όπως κάθε τι καινούριο έτσι και το στρώμα ίσως να έχει μια απολύτως ακίνδυνη “μυρωδιά του καινούριου”. Θα εξαφανιστεί μέσα σε μερικές μέρες. Για γρηγορότερα αποτελέσματα αφήστε το στρώμα χωρίς σεντόνια για μερικές ώρες σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο.

Όλα μας τα στρώματα συνοδεύονται από εγγύηση 5- 10 ετών ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση μπορείτε να ανατρέξετε στο παρακάτω LINK.

Τα στρώματα δεν θα πρέπει να εκτίθενται σε καμία είδους υγρασία. Μπορεί να καταστραφεί το εσωτερικό τους και να υπάρξει σοβαρή βλάβη στη δομή και την λειτουργία τους. Από την πρώτη μέρα συνίσταται να χρησιμοποιείτε κάλυμα το οποίο θα είναι κατά προτίμηση αδιάβροχο.

Block "faq-accordian" not found